Skip to content

WIJ ZIJN RAWWORKS.

Verbondenheid, Humor en Energie zit in ons DNA. RawWorks is gebouwd mèt IT-ers en niet op IT-ers. Dit is voor ons niet zomaar een kreet. Bij ons bouwt iedereen mee aan het bedrijf. Doordat we met z’n allen bijdragen aan Nederland sneller en slimmer laten werken met Mission One hebben we betekenisvol werk. Hoe we dat doen? Door goede relaties, ontwikkeling en plezier.

Wij geloven heel sterk dat als we samenwerken, we meer bereiken. We voelen ons verbonden als collega’s en wij zeggen dan ook:  “If you want to go fast go alone, if you want to go far go together”.

We staan met plezier op en gaan met plezier aan het werk, want in onze wereld geloven we: to have a job you love, is a right. Humor is voor ons onderdeel van plezier maken, we willen allemaal naast leuke mensen zitten tijdens het kerstdiner. We zijn energiek en nemen initiatief. Iedereen heeft zijn eigen talenten waardoor we van elkaar leren en elkaar inspireren.

Domme vragen bestaan niet en fouten maken mag. We zijn transparant en kennen geen rangen en standen. Zo creëren we met elkaar ruimte voor groei, plezier, waardering, positieve feedback, gave uitdagingen, vertrouwen, betekenisvolle resultaten en eigen verantwoordelijkheid.

RAWFIT

Wie komt werken bij RawWorks kan ook deelnemen aan ons RawFit programma. Dé plek om verder te werken aan de beste versie van jezelf. Dit kan zowel in een individueel traject voor leefstijlcoaching als met teambuildingsactiviteiten. Want ook voor RawFit geldt ons motto; ‘If you want to go fast go alone, if you want to go far go together’. En together gaan we met de leukste activiteiten zoals obstacleruns, estafettelopen, mountainbiketochten en natuurlijk waar mogelijk inclusief een ‘derde helft’!

Binnen het individuele leefstijlcoachingstraject start je jouw drie maanden durende RawFit-programma met een persoonlijke intake via een externe coach. Samen stellen jullie jouw doelen samen die je met een voedings- en beweegdagboek kan monitoren. Gedurende deze maanden word je continu gecoacht via verschillende contactmomenten. RawFit is er zowel voor de fanatieke sporter als voor de mensen die de eerste stapjes naar een gezondere levensstijl willen zetten. Zowel mentaal als lichamelijk. Uiteraard is RawFit geheel vrijblijvend en worden alle resultaten enkel met jou persoonlijk gedeeld.

Bjorn x RawFit
RawFit wil ook ondersteunen in andere persoonlijke doelstellingen. Zo heeft collega Bjorn het RawFit programma aangegrepen om zich voor te bereiden op een fietstocht van 500 kilometer. Hiermee zamelt hij jaarlijks geld in voor het Ronald McDonald huis, een plek waar hij zelf helaas ook te vaak is geweest. RawWorks is ontzettend trots op zijn prestaties en sponsort deze persoonlijke doelstelling uiteraard ook. Meer weten over dit project? https://homeride.nl/nl/teams/sterrenvriendjes